miércoles, 12 de septiembre de 2018

DIADA 2018



Hoy Toni ha ido ha ver si repartían marcapáginas del Parlament de Catalunya como los años anteriores, pero este año ha habido sorpresa!! ABANICO
En la entrada anterior os mostré los marcapáginas que habían editado los años anteriores, dicho sea de paso apenas habían modificado algún detalle pero las imágenes eran las mismas cada año. Este año hemos perdido los marcapáginas, los que seguro que si han salido ganando han sido los visitantes a la jornada de puertas abiertas del Parlament que lo han agradecido mucho ya que hacía un día precioso y apretaba el calor.

FELIÇ DIADA A TOTHOM!!
FELIZ DIADA PARA TOD@S!!




2 comentarios:

 1. Nosaltres enguany hem optat per venir a la Diada amb bús desde Salt. 12 autocars, tot un éxit. Ens ho hem passat molt bé.
  La desventatge de venir amb bus és que no pots anar a fer un tomb per Barcelona, dons tens el temps limitat, però bé, ha anat molt i molt bé.
  Gràcies a tots i totes que podeu fer de la diada una festa, malgrat les absències que hi ha. Lluitarem per els/les empresonats/des i els/les exiliats/des fins que siguin tots a casa.
  Montse

  ResponderEliminar
 2. M'alegro molt de que visquesiu una jornada tan bona i poco queda a dir de les teves paraules. No havia una gran celebració a tota Barcelona on el civismo i el respecte ha sigut present. Son gent de Pau.
  Petonets

  ResponderEliminar